Menu
Muziek
nederlandstalig

Buurman

Dans en Dwaal

lowresbuurmanmichiel-crijnscrop.jpg

Datum:
zaterdag 21 april 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
90 minuten zonder pauze
Taalniveau:
 
Standaard
€ 18,00
Vriendenprijs
€ 16,00
-26
€ 14,00
65+
€ 17,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Koop tickets »

Feest! Op 21 april blaast CC De Factorij één kaarsje uit... en dat doen we graag met jou erbij.

Een groot volksfeest voor onze éénjarige verjaardag staat niet op het programma, wel een feestje met Buurman. Kom je mee dansen en dwalen in de theaterzaal? CC De Factorij trakteert na het concert met taart en een glaasje bubbels! Onder de aanwezigen verloten we een verjaardagscadeau. Iedereen van harte welkom om onze verjaardag al dansend in te zetten!

 

***

 

Film kijken, met je ogen dicht, dat is wat Buurman doet. Op hun vierde album Dans en dwaal verfijnen Geert Verdickt en co de cinematografie van hun muziek tot iets wat zijn gelijke in de lage landen niet kent.

Tijdens de theatertour staat Buurman met vijf op het podium. Let op: dit is dansbaar, maar wees gerust, ook deze voorstelling dwaalt rond in het roodfluweel dat we van Buurman gewend zijn. Al is het deze keer wat speelser. Goudkleuriger. Zonsopgang in plaats van zonsondergang. Het onderdrukken van dancemoves is toegestaan, maar zeker niet verplicht.

In 2015 was Buurman centrale gast tijdens Nekka-nacht in Antwerpen. Ze brachten de volle Lotto Arena in extase. Staande ovatie. Uitbundig en broos. Kippenvel en wateroogjes. Langzaam verovert Buurman het hart van iedereen die met hem in aanraking komt. Buurman bracht sinds 2008 vier albums uit (Rocky Komt Altijd Terug, Mount Everest, De Kus In Ruil Voor Een Koninkrijk) en scoorde radiohits met London Stansted, God, Ik en Marjon, Zoals Koffie Hoort Bij Opstaan, … 

www.buurman.be

 
 

 

 

pers

  • Dansende Beren (****)“Naast de ontwikkeling naar groovy en vurige songs met een dansbaar karakter, blijft Buurman nog steeds dé band die je een film kan tonen zonder scherm en projector. Als ware meesters in de cinematografie verfilmen ze alledaagse scènes in woord en klank.”
  • De Standaard (****): "Veel beter dan een verre vriend"
  • VRT Journaal: "Buurman stelt nieuwe album "Dans en dwaal" voor in AB"

Credits

ZANG & GITAAR GEERT VERDICKT
PIANO KOEN RENDERS
GITAAR STIJN GEVAERT
DRUMS LAURENS BILLIET
BASGITAAR XAVIER DECLERCQ

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

vr 27 apr 18 - 22u00
Lokale Helden Zaventem
Muziek
pop/rock
hip hop
DJ
za 28 apr 18 - 20u00
Onderwoud
Muziek
nederlandstalig
strijkersensemble
Koop tickets »
vr 4 mei 18 - 20u00
Peer Gynt
Muziek
klassiek
orkest
Koop tickets »