Menu
chefs-2.jpg

Datum:
woensdag 7 maart 2018
Locatie:
Theaterzaal Maupertuis
Startuur:
20u00
Leeftijd:
Voor iedereen vanaf 8 jaar
 
Koop tickets »

Chefs toont op ludieke wijze de fascinerende wereld van de gastronomie. Een beroemde chef-kok verliest plots alle inspiratie én zijn sterren. Een zootje klunzen moet zijn restaurant een nieuw elan geven. Hilarische slapstick komedie zonder woorden voor de hele familie!

Yllana leidt ons rond in de verschillende stadia van de wereld van de keuken, ons natuurlijk instinct om te eten en de verschillende soorten keukens en smaken van over de hele wereld. Je maakt kennis met het ego van chefs, de competitie tussen de beste chefs en alles wat er in Yllana’s hilarische pot kan worden klaargemaakt.

Wie één van de vorige shows van Yllana zag (666, Brokers), weet dat deze Spaanse humoristen zonder één woord te zeggen, een hele zaal in zuurstofgevaar kunnen brengen door de aanhoudende lachkicks.

www.yllana.com

 

 

 

 

I.S.M. TOERNEE MONDIAL - www.toerneemondial.be

Credits

SPEL CARLOS ALVAREZ LOZANO, SUSANA CORTÉS LOPEZ, RUBEN HERNANDEZ LLORENTE & CESAR MAROTO YAGUE
SCENOGRAFIE ANNA TUSELL

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.