Menu
Humor
mentalisme

Gili

Charlatan

charlatan.jpg

Datum:
vrijdag 18 januari 2019
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
115 minuten met pauze
Taalniveau:
 
Laatste tickets »

Pure oplichting, maar wel van het vermakelijke soort.
Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie, tegen kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens.
Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlataneske praktijken?

In zijn nieuwe zaalshow Charlatan laat Gili zijn evil twin volledig los. Hij zet zijn 'gaven' op scherp om bewust zijn 'slechte ik' te laten zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt charlatan Gili systematisch het voltallige publiek en smeert hij je met een bedrieglijke charme eender wat aan. Verwerpelijk zeg je? Inderdaad, maar wreed plezant!

Voor de finale van de show creëert Gili zelfs een onweerstaanbare nood bij zijn toeschouwers waarvan ze aan het begin van de avond nog niet wisten dat ze die hadden.

Comedian-Mentalist Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow Iedereen Paranormaal als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Ook zijn volgende voorstelling CTRL: Alles Onder Controle wist volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen.

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

www.gili.be

 

pers

  • Mentalist Gili op tournee met 'Charlatan': "Ik bedrieg je waar je bij staat" - Knack
  • "Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (...) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies." - Het Nieuwsblad ***
  • "Twee uur amusement, geen minuut verveeld." - Interview Krant van West-Vlaanderen 
  • "Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek." - Reportage WTV Focus

Credits

TEKST & SPEL LIEVEN GHEYSEN (AKA GILI)
REGIE BAS BIRKER
KLANK- EN LICHTONTWERP THEATECH (ALEXANDER RONSSE)
TECHNIEK THEATECH
PRODUCTIE 5TO9 MANAGEMENT (CHRIS VERHAEGHE)

Galerij


Laatste tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 30 nov 19 - 20u00
Deel Mij
Humor
onewomanshow
Koop tickets »