Menu
171213-brrr-foto-richard-smits-jeugdtheater.2.jpg

Datum:
woensdag 13 december 2017
Locatie:
CC Theater Maupertuis
Startuur:
15u00
Duur:
50 min.
Leeftijd:
+4J
 
Koop tickets »

Een humoristisch verhaal vol nieuwsgierige pinguïns, koude neuzen en sneeuw… heel veel sneeuw. Een Eskimo, helemaal alleen op de poolcirkel. Zijn iglo als een koud huis vol warmte. De ijspegels laten iedere dag een weemoedig deuntje horen, maar zowel dat lied als de kou deren hem niet. Hij heeft het goed zo. Totdat hij bij het ijsvissen een verkleumde man naar boven hengelt. Dit zet hun beide werelden op z’n kop.

TG Graasland is een nieuwe naam aan het jeugdtheater-firmament, maar bestaat uit de twee ervaren theatermakers Emiel de Jong (cabaretduo Schudden) en Harold Schraven. Zij hebben van Brrr een nagenoeg tekstloze, zeer beeldende, erg grappige en muzikale voorstelling gemaakt. Brrr is een warme voorstelling over de gewenning om alleen te zijn en het dilemma om je aan te passen. Wat als je elkaar denkt te snappen, maar elkaar toch niet begrijpt?

www.tggraasland.nl

Knutselplezier na de voorstelling

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen met de dames van ETNA vzw ga je aan het knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling.  

ETNA verdrijft koude en eenzaamheid met een warm winters landschap. Bouw mee aan De (Ant)Arctische Muur. 
    
Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.

 

Credits

CONCEPT & SPEL EMIEL DE JONG & HAROLD SCHRAVEN

Galerij


Koop tickets »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.