Menu
Theater
muziek

Antje De Boeck & Ronny Verbiest

Boon

boon.jpg

Datum:
vrijdag 23 februari 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
80 minuten zonder pauze
Taalniveau:
 
Koop tickets »

Louis Paul Boon was een man met vele talenten: schrijver, schilder, scenarist, columnist, viezen tist, reportagemaker en nog veel meer. Antje krijgt op haar zestiende verjaardag het boek ‘Mijn kleine oorlog’ cadeau. Dit is het begin van haar maatschappijkritische kijk op het leven. In haar brieven aan Louis Paul Boon vertelt ze hoe de wereld is geëvolueerd.

Boon is een persoonlijke interpretatie van de actrice die zoveel van zijn vrouwelijke personages vertolkte in film en theater: Ondine uit De Kapellensbaan, Rosa uit Vergeten Straat, Nette uit Daens. Onder muzikale begeleiding van Rony Verbiest op accordeon en mondharmonica geven zij de voorliefde van Louis Paul Boon voor de musette en het levenslied op een unieke manier vorm.

Antje De Boeck is een gevierde actrice, ze speelde onder meer hoofdrollen in de films Daens en Manneken Pis, in de tv-series Stille Waters, Terug naar Oosterdonk en Kulderzipken en in het theater. Rony Verbiest is één van België’s beste accordeonisten. Verbiest is vooral bekend als jazzmuzikant en door zijn samenwerkingen met o.a. Jef Neve, Johan Verminnen en Jo Lemaire.

Credits

SPEL ANTJE DE BOECK
ACCORDEON RONNY VERBIEST

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 26 jan 19 - 20u00
Gonzo
Theater
Koop tickets »
za 2 feb 19 - 20u00
Vergeet mij niet
Theater
Koop tickets »
do 21 feb 19 - 20u00
Het beest in u
Theater
humor
Koop tickets »