Menu
Theater
muziek

Antje De Boeck & Ronny Verbiest

Boon

boon.jpg

Datum:
vrijdag 23 februari 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
80 minuten met/zonder pauze
Taalniveau:
 
Standaard
€ 14,00
Vriendenprijs
€ 12,00
-26
€ 10,00
65+
€ 13,00
Kansentarief volwassene
€ 3,50
Kansentarief kinderen
€ 2,50
Koop tickets »

Louis Paul Boon was een man met vele talenten: schrijver, schilder, scenarist, columnist, viezen tist, reportagemaker en nog veel meer. Antje krijgt op haar zestiende verjaardag het boek ‘Mijn kleine oorlog’ cadeau. Dit is het begin van haar maatschappijkritische kijk op het leven. In haar brieven aan Louis Paul Boon vertelt ze hoe de wereld is geëvolueerd.

Boon is een persoonlijke interpretatie van de actrice die zoveel van zijn vrouwelijke personages vertolkte in film en theater: Ondine uit De Kapellensbaan, Rosa uit Vergeten Straat, Nette uit Daens. Onder muzikale begeleiding van Rony Verbiest op accordeon en mondharmonica geven zij de voorliefde van Louis Paul Boon voor de musette en het levenslied op een unieke manier vorm.

Antje De Boeck is een gevierde actrice, ze speelde onder meer hoofdrollen in de films Daens en Manneken Pis, in de tv-series Stille Waters, Terug naar Oosterdonk en Kulderzipken en in het theater. Rony Verbiest is één van België’s beste accordeonisten. Verbiest is vooral bekend als jazzmuzikant en door zijn samenwerkingen met o.a. Jef Neve, Johan Verminnen en Jo Lemaire.

Credits

SPEL ANTJE DE BOECK
ACCORDEON RONNY VERBIEST

Galerij


Koop tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

wo 7 mrt 18 - 20u00
Chefs
Theater
familie
humor
Koop tickets »
za 10 mrt 18 - 20u00
De Helden
Theater
muziektheater
Koop tickets »
vr 16 mrt 18 - 20u00
Abigail's Party
Theater
cabaret
Laatste tickets »