Menu
Muziek
jazz
pop

An Pierlé, Koen Gisen & SCHNTZL

An Pierlé

anpierlekaatpype.jpg

Datum:
vrijdag 26 oktober 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
60 minuten
Taalniveau:
 
Laatste tickets »

Sinds ze de finale van Humo’s Rock Rally haalde en in 1999 debuteerde met Mud Stories, blijft An Pierlé verrassen met eigenzinnige artistieke keuzes.

Voor haar nieuwste project gaat de Gentse in zee met SCHNTZL. Dit jazzduo won de prijs voor beste compositie én beste instrumentalisten op een Jazz Contest in Avignon. An Pierlé als leading woman aan de piano, aangevuld met de drummer en pianist van SCHNTZL. Voeg hier nog Pierlés muzikale en levenspartner Koen Gisen op sax en klarinet aan toe en je krijgt een unieke combinatie van vier muzikanten die je overweldigen met prachtsongs.

Het mooie aan jazz is de vaak spontane manier waarop projecten ontstaan. Toen de mannen van SCHNTZL hun plaat opnamen bij An Pierlé en Koen Gisen thuis, ontstond het idee om samen iets te doen. Een work-in-progress tussen pop en jazz met pianist Hendrik Lasure.

An Pierlé Quartet

Tijdens een museumresidentie in het Gentse MSK toetste An Pierlé muzikale grenzen af. Haar composities hield ze bewust open en onafgewerkt. Nu krijgt haar experimentele pop met de toevoeging van het SCHNTZL-duo en Koen Gisen een jazztwist. Een bonte smeltkroes van ideeën, van cabaret tot noise.

www.facebook.com/anpierlemusic
www.schntzl.com

 

pers

“Ik wilde graag eens uit het popjargon breken,” vertelt Gisen. “En samenwerken met jazzmuzikanten, of muzikanten die van alle markten thuis zijn.” - interiew met An Pierlé, Koen Gisen (muzikant en levenspartner van Pierlé) en SCHNTZL voor Bruzz

 

Credits

PIANO & ZANG AN PIERLÉ
SAXOFOON & KLARINET KOEN GISEN
DRUMS & PIANO SCHNTZL

Galerij


Laatste tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 30 mrt 19 - 20u00
Twee piano's en slagwerk
Muziek
klassiek
piano
Geannuleerd »
do 4 apr 19 - 20u00
South Beat - de wortels van de tarantella
Muziek
troubadour
Traditionele muziek
Zuid-Italië
Koop tickets »
za 6 apr 19 - 19u00
Delv!s - Kristcoe
Muziek
DJ
Soul
funk
Koop tickets »