Menu
Muziek
jazz

VRT Bigband met Sofie, Sandrine en Stef Caers

100 jaar Ella

sandrinestudio-n.jpg

Datum:
zaterdag 27 januari 2018
Zaal:
CC De Factorij Theater Maupertuis
Start-uur:
20u00
Duur:
90 minuten met pauze
Taalniveau:
 
Laatste tickets »

In 2017 zou Ella Fitzgerald 100 jaar geworden zijn. Naar aanleiding van dit jubileum, plant de VRT Bigband een ’100 jaar Ella’ tournee met Sofie (Verbruggen), Sandrine (Van Handenhoven) en Stef Caers.

Ella Fitzgerald was een Amerikaanse jazz-zangeres die als één van de grootste jazzvocalisten aller tijden wordt beschouwd. Ze wordt roemend ‘The First Lady of Song’ genoemd. In haar meer dan vijftig jaar durende carrière verkocht ze meer dan 40 miljoen albums, en won ze 13 Grammy Awards. Hits zoals Cry Me A River, Dream A Little Dream Of Me, Cheek To Cheek, Lady Is a Tramp,… zijn in het collectieve muziekgeheugen gegrift.

De VRT Bigband is een jazzorkest samengesteld uit VRT-personeelsleden. VRT’er en bassist Marijn Daniels richtte de bigband eind 2009 op om de gloriedagen van het BRT jazzorkest en de BRT Bigband te doen
herleven. In de laatste 6 jaar groeide de bigband uit tot een volwaardige speler in de Vlaamse jazz-scene. Onder leiding van dirigent Dree Peremans brengt de VRT Bigband een aantal swingende programma’s.

www.bigbandvrt.be

 

 

Galerij


Laatste tickets »

Gerelateerde Voorstellingen

za 22 sep 18 - 20u00
Human Incognito
Muziek
rock
blues
chanson française
Koop tickets »
vr 28 sep 18 - 20u00
Bella Italia
Muziek
Italiaans
Koop tickets »
za 6 okt 18 - 20u00
Cran aux Oeufs
Muziek
klassiek
piano
Koop tickets »