Menu
dec 11, 2020

Winterwonder: CC De Factorij houdt je warm

Winterwonder: CC De Factorij houdt je warm

In deze barre tijden heeft iedereen wel wat licht en warmte nodig. Wij horen jullie. Zo graag zouden we onze deuren wagenwijd open gooien, maar jammer genoeg blijft CC De Factorij nog even dicht. Achter de schermen zet het team van CC De Factorij alles op alles om jullie een warme winter te bezorgen. Onder de noemer Winterwonder plannen we vanaf 18 DEC '20 allerlei warme initiatieven in Groot-Zaventem.

VIER lichtinstallaties

Tijdens de donkere winterdagen wil CC De Factorij een baken van licht zijn. Letterlijk. Wandel langs het gebouw en bewonder onze lichtinstallatie. Ook in de deelgemeentes van Groot-Zaventem worden enkele plekken wonderschoon uitgelicht.

  • CC De Factorij - Zaventem: Willem Lambertstraat 10A
  • De Kring - Nossegem: Pastoor Dupontstraat 17
  • Bib - Sterrebeek: Mechelsesteenweg 189
  • Oude Pastorij – Sint-Stevens-Woluwe: Kleine Kerkstraat 15

De lichtinstallaties zullen elke avond van 17U00 tot 23U00 te bezichtigen zijn, van 18 DEC '20 t.e.m. 31 JAN '21.

JOUW BERICHT OP ONZE MUREN

Jij kan zelf zorgen voor nóg meer warmte. Bezorg ons hieronder of in onze brievenbus (Willem Lambertstraat 10A) een hartverwarmende, leuke, lieve, hoopvolle… boodschap voor iemand in het bijzonder of voor alle inwoners van Zaventem en wij projecteren jouw bericht reuzegroot op ons gebouw!

De digitaal doorgegeven boodschappen worden ongeveer 48U later geprojecteerd, voor de boodschappen in de brievenbus kan de verwerking iets meer tijd vragen.

Ik heb een boodschap

 

WONDERMOOIE RAAMTEKENINGEN

Tien professionele, gepassioneerde illustratoren laten hun fantasie en tekenkunsten los op de ramen van het CC én op de ramen van inwoners van de gemeente. Ook dertien jonge talenten (tussen 12 en 15 jaar) van de Kunstacademie van Zaventem werken mee aan deze heuse outdoor illustratie-expo. De raamtekeningen zijn te zien t.e.m. 28 FEB '21. Zo hopen wij je dagelijkse wandeling of fietstocht op te leuken met vrolijke tekeningen. Benieuwd wie de illustratoren zijn en in welke huizen je hun werk vindt?

Ontdek hier  de verschillende locaties, illustratoren en de route.


VOLG DE WINTERWONDER-ROUTE!

Wandel of fiets via het kaartje (ook bij de 'Downloads' onderaan deze pagina) langs de vier lichtinstallaties. Via deze link kan je de route via Google Maps volgen. Maak je liever gebruik van de fietsknooppunten? Raadpleeg hier de fietsroute .

Woon jij langs de route en wil je een poster van Winterwonder aan je raam hangen? Laat ons dan iets weten via info@ccdefactorij.be en wij bezorgen jou een exemplaar.

 

 

Galerij


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.