Menu
feb 9, 2021

Week van de Belgische muziek

Week van de Belgische muziek

Van 8 t.e.m. 14 februari '21 viert CC De Factorij de Week van de Belgische muziek. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan onze Belgische topmuziek, van Brel tot Brutus. Met jouw hulp stellen wij de beste Belgische afspeellijst samen. Laat ons er één groot feest van maken! 

Welke Belgische muzieknummers doen jouw hart sneller slaan? Of welke Belgische artiest heeft een ereplaats in onze playlist verdiend? Laat het ons weten via info@ccdefactorij.be.

De afspeellijst zal elke dag van 10U00 tot 17U00 te horen zijn in en rond het gebouw van CC De Factorij. 

Of beluister de playlist hieronder, waar en wanneer je maar wil. 

Breng jij mee een massale ode aan de Belgische muziek?

Om de Week van de Belgische muziek af te sluiten moedigt VI.BE iedereen met een hart voor muziek aan om een massale ode te brengen aan muziek van eigen kweek. Of je nu zingt of rapt, gitaar, trompet of piano speelt, je een lovey dovey dj-set draait of een remix brengt: het maakt niet uit. Ga op zoek naar hét Belgische nummer dat jou nauw aan het hart ligt en doe er je ding mee. Schrijf je in via deze link en installeer je op zondag 14 februari om 17u stipt aan je deur, je raam of in de voortuin en laat je straat meegenieten van jouw versie. Laat je muzikale creativiteit de vrije loop gaan en vul de straten van Zaventem met muziek, maar hou het vooral veilig.

De leerlingen van de Kunstacademie van Zaventem geven hieronder alvast het goede voorbeeld. Zij brengen een ode aan onze dorpsgenote Sandra Kim met hun eigen versie van J'aime La Vie.

 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.