Menu
aug 19, 2021

Vriendenpas & cadeaubon- of waardebon

Vriendenpas & cadeaubon- of waardebon

Vriendenpas seizoen '21-'22

Vanaf nu kan je een Vriendenpas aankopen voor het nieuwe cultuurseizoen '21-'22. Dankzij de Vriendenpas krijg je korting op elke voorstelling. Zo'n Vriendenpas kost € 10 en na 4 bezoekjes heb je hem al terugverdiend. Zeker de moeite!

Goed om weten: de Vriendenpas is persoonlijk, dus je koopt met je unieke code één ticket per voorstelling. De vriendenprijs is niet geldig op voorstellingen 'te gast' en bij familievoorstellingen omdat deze al genieten van een voordelig tweeprijzentarief.

Koop je Vriendenpas online aan (via onderstaande knop) of bel/kom naar de ticketbalie tijdens de openingsuren .

IK KOOP EEN VRIENDEPAS '21- '22

VERLENGING VRIENDENPAS, CADEAU- OF WAARDEBON seizoen '20-'21


Heb je nog een Vriendenpas, cadeau- of waardebon van vorig seizoen ('20-'21)? De geldigheidsdatum hiervan wordt verlengd! Cadeaubonnen blijven geldig t.e.m. 31/12/2021! En de datum van je Vriendenpas is aangepast naar 30/06/2022. Deze is dus twee seizoenen geldig, een klein cadeautje van ons voor onze vrienden.

En nog meer goed nieuws: ook voor de rest van de voorstellingen (voorjaar 2022) die pas later dit najaar in verkoop gaan, kan je dus je Vriendenpas of bonnen gebruiken.

Ga op zoek naar je favoriete artiesten in het nieuwe seizoensaanbod

 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.