Menu
mrt 13, 2020

Sluiting CC De Factorij tot en met 30 juni (update)

Sluiting CC De Factorij tot en met 30 juni (update)

Update 31/03

Het Zaventemse schepencollege besliste om alle gemeentelijke evenementen tot eind juni te schrappen. Hierdoor worden alle voorstellingen en evenementen in het cultuurcentrum afgelast tot en met dinsdag 30 juni.

Ook de deuren van CC De Factorij blijven gesloten voor het publiek tot 30 juni. De ticketbalie is enkel bereikbaar via tickets@ccdefactorij.be of telefonisch (02 307 72 72) tijdens de openingsuren: MA & VR van 10U00 tot 14U00 en WO & ZA van 12U00 tot 18U00.

Onze medewerkers doen er alles aan om zo snel mogelijk de juiste informatie te communiceren naar de getroffen tickethouders en artiesten/gezelschappen.
Bedankt voor je geduld en begrip.

Zorg voor jezelf en elkaar!
We zien je graag gezond en wel terug,
team CC De Factorij

---

Update 20/03

Omwille van de laatste nieuwe maatregelen genomen door de federale regering (op dinsdag 18 maart) ter bestrijding van het coronavirus sluit CC De Factorij de deuren voor het publiek van zaterdag 14 maart tot en met zondag 5 april 2020.

Alle geplande evenementen, concerten, workshops, zaalverhuur en voorstellingen in het cultuurcentrum zijn afgelast tot en met 5 april.

Concreet gaat het over onderstaande voorstellingen:

Wordt mijn ticket terugbetaald?
Tickets van de afgelaste voorstellingen worden zo snel mogelijk terugbetaald. We bekijken met de artiesten en het gezelschap of het verplaatsen van de voorstelling ook een optie kan zijn. In sommige gevallen kan de tickethouder kiezen voor terugbetaling of ticket(s) behouden voor een latere datum. Met die puzzel zijn we nu volop bezig. We vragen enkel wat tijd zodat we per voorstelling alle info kunnen verzamelen en iedereen persoonlijk op de hoogte kunnen brengen.

Kan ik de ticketbalie nog contacteren?
Ja, maar enkel telefonisch (02 307 72 72) en via tickets@ccdefactorij.be. De ticketbalie sluit voor het publiek van 14 maart tot en met 5 april. We beantwoorden graag jullie vragen tijdens de openingsuren via telefoon of mail: MA & VR van 10U00 tot 14U00 en WO & ZA van 12U00 tot 18U00.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste mededelingen rond het coronavirus en de impact op mijn bezoek aan het cultuurcentrum?
CC De Factorij communiceert zowel persoonlijk (mail en telefoon) als via de reguliere kanalen (website, sociale media en nieuwsbrief) naar het publiek toe. Hou deze laatste goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Tip: Voeg onze nieuwsbrief toe aan de veilige lijst in je mailbox zodat je geen belangrijke info mist. Het zou jammer zijn als deze in je spam terecht komt. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan onderaan op deze pagina.

Wat als ik een zaal heb gehuurd in de periode tussen 14 maart en 5 april?

Alle zaalverhuringen tot en met 5 april zijn geannuleerd. Klanten worden hierover per mail geïnformeerd.

Wat als ik een zaal wil huren in de periode na 5 april?

Reservaties kunnen aangevraagd worden door een volledig ingevuld reservatieformulier op te sturen naar zaalhuur@ccdefactorij.be. Dit formulier vind je onderaan op elke pagina (bij downloads) als je hier klikt  op een van onze zalen. Reservaties voor de komende periode zijn uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen in de maatregelen tegen het coronavirus.

Wat na 5 april?
Op dit moment is het onduidelijk in welke mate het coronavirus zal evolueren. Uiteraard volgen we de adviezen en maatregelen van de overheid hieromtrent op de voet.

Welke andere maatregelen zijn er van kracht in Zaventem?

Alles over Bib De Factorij: www.zaventem.bibliotheek.be
Alles over de gemeente Zaventem: www.zaventem.be

Wat kan ik zelf doen om mezelf te beschermen en besmetting te vermijden?

  1. Zeker doen: was regelmatig en grondig (40 à 60 sec.) je handen met water en zeep.
  2. Moet je hoesten? Doe dat in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van je elleboog.

  3. Gebruik papieren zakdoekjes bij het niezen of snuiten en gooi ze weg in een afsluitbare vuilbak.

  4. Vermijd om handen en kussen te geven.
  5. Blijf zeker thuis als je ziek bent. Ga niet naar het werk!
  6. Vermijd zelf nauw contact met zieke personen.
  7. Probeer erop te letten je gezicht zo weinig mogelijk aan te raken met je handen.

Meer info: www.info-coronavirus.be/nl/faqs/