Menu
okt 28, 2020

Samen tegen corona - update maatregelen

Samen tegen corona - update maatregelen

* laatste update: 19/01/21

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn alle geplande publieke evenementen zoals voorstellingen, concerten, workshops, films en zaalverhuur helaas geannuleerd t.e.m 4 maart. De expo Horse Head is wel terug open voor publiek. 

Tickethouders worden zo snel mogelijk persoonlijk gecontacteerd. Dit kan even tijd in beslag nemen. We bekijken voorstelling per voorstelling. Indien mogelijk proberen we evenementen te verplaatsen naar een latere datum. Je hoeft dus zelf geen actie te ondernemen.

Hier vind je een up-to-date overzicht van de getroffen evenementen. 

De ticketbalie blijft geopend. Je kan ons ook telefonisch (02 307 72 72) en via tickets@ccdefactorij.be bereiken. We beantwoorden graag jullie vragen tijdens de openingsuren: MA & VR van 10U00 tot 14U00 en WO & ZA 12U00 tot 18U00.

Deze tijdelijke sluiting doet pijn aan ons cultuurhart, want meer dan ooit is er nood aan (lokale) verbinding en aandacht voor het mentale welzijn van de bevolking. Cultuur speelt hierin een belangrijke rol. Cultuur is broodnodig en wij geloven dat muziek, dans, film en theater zorgen voor een lichtpunt in deze onzekere tijden. Het team van CC De Factorij was zo blij met de overweldigende opkomst tijdens het Factorij Festival (officiële start van ons seizoen) en de grote interesse in onze programmatie. We merkten aan de feedback dat ook ons publiek veel zin had in een welgekomen portie cultuur. Een dikke dankjewel voor jullie lieve reacties! In het cultuurcentrum was alles tot in de puntjes voorbereid zodat de evenementen veilig konden doorgaan.

Nu sluiten we de deuren in de hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien. En vooral uit solidariteit met de zorgsector. Samen kunnen we dit virus stoppen!

Achter de schermen zitten we niet stil, we blijven onze artiesten steunen door repetities en kleine initiatieven te realiseren.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

We zien jullie graag snel, maar vooral gezond en wel terug.
Team CC De Factorij.

 

veelgestelde vragen

 

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste mededelingen rond het coronavirus en de impact op mijn bezoek aan het cultuurcentrum?
CC De Factorij communiceert zowel persoonlijk (mail en telefoon) als via de reguliere kanalen (website, sociale media en nieuwsbrief) naar het publiek toe. Hou deze laatste goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Tip: Voeg onze nieuwsbrief toe aan de veilige lijst in je mailbox zodat je geen belangrijke info mist. Het zou jammer zijn als deze in je spam terecht komt. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan onderaan op deze pagina.

Kan ik de ticketbalie nog contacteren?
Ja, de ticketbalie blijft geopend. Je kan ons ook telefonisch (02 307 72 72) en via tickets@ccdefactorij.be bereiken. We beantwoorden graag jullie vragen tijdens de openingsuren: MA & VR van 10U00 tot 14U00 en WO & ZA 12U00 tot 18U00.

Welke andere maatregelen zijn er van kracht in Zaventem?

Alles over Bib De Factorij: www.zaventem.bibliotheek.be
Alles over de gemeente Zaventem: www.zaventem.be

Wat kan ik zelf doen om mezelf en anderen te beschermen?

  1. De hygiënemaatregelen (bv. handen wassen, hoest- en nieshygiëne binnenkant elleboog, wegwerpen papieren zakdoejes, …) blijven essentieel
  2. Buitenactiviteiten krijgen de voorkeur. Verlucht binnenruimtes zo goed mogelijk
  3. Neem extra voorzorgsmaatregelen naar mensen die tot een risicogroep behoren
  4. De veiligheidsafstand van 1,5 meter is de norm, behalve voor mensen die onder hetzelfde dak wonen of knuffelcontact en voor kinderen tot en met 12 jaar onderling. Wie de veiligheidsafstand niet kan respecteren, moet een mondmasker dragen
  5. Het is noodzakelijk dat iedereen zijn nauwe contacten zo veel mogelijk beperkt. Onder “nauwere contacten” verstaan we een contact van meer dan 15 minuten, zonder de veiligheidsafstand te respecteren en zonder masker. In deze fase van de epidemie is het aanbevolen dat elke persoon zich beperkt tot nauw contact met 1 persoon (buiten het huishouden)
  6. Samenscholingen zijn beperkt tot maximaal 4 personen (kinderen onder de 12 jaar niet meegerekend).

Deze zes gouden regels zijn instructies en geen aanbevelingen. Ze moeten dus door iedereen opgevolgd worden. Meer info: www.info-coronavirus.be/nl/faqs/


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.