Menu
apr 30, 2021

Samen tegen corona - Stand van zaken in CC De Factorij

Samen tegen corona - Stand van zaken in CC De Factorij

* laatste update: 30/04/21

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn alle geplande publieke evenementen die binnen in het cultuurcentrum plaatsvinden zoals voorstellingen, concerten, workshops, films en zaalverhuur geannuleerd tot 1 juni.

Om naar uit te kijken: op zondag 16 mei gaat Schrijvers op zondag door in openlucht. En de nieuwe expo Born Refugee, met foto's van Turjoy Chowdhury, is wel toegankelijk voor publiek. De openingsuren van de tentoonstelling vind je hier.

Hier vind je een up-to-date overzicht van de getroffen evenementen. 

De ticketbalie blijft geopend. Je kan ons ter plaatse, telefonisch (02 307 72 72) en via tickets@ccdefactorij.be bereiken. We beantwoorden graag jullie vragen tijdens de openingsuren: MA & VR van 10U00 tot 14U00 en WO 12U00 tot 18U00. Vanaf 24 april gaat de ticketbalie ook op zaterdag opnieuw open (12U00 tot 18U00).

Nu sluiten we de deuren in de hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien. Samen kunnen we dit virus stoppen!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

We zien jullie graag snel, maar vooral gezond en wel terug.

Team CC De Factorij.

 

veelgestelde vragen

 

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste mededelingen rond het coronavirus en de impact op mijn bezoek aan het cultuurcentrum?
CC De Factorij communiceert zowel persoonlijk (mail en telefoon) als via de reguliere kanalen (website, sociale media en nieuwsbrief) naar het publiek toe. Hou deze laatste goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Tip: Voeg onze nieuwsbrief toe aan de veilige lijst in je mailbox zodat je geen belangrijke info mist. Het zou jammer zijn als deze in je spam terecht komt. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan onderaan op deze pagina.

Kan ik de ticketbalie nog contacteren?
Ja, de ticketbalie blijft geopend. Je kan ons ook telefonisch (02 307 72 72) en via tickets@ccdefactorij.be bereiken. We beantwoorden graag jullie vragen tijdens de openingsuren: MA & VR van 10U00 tot 14U00 en WO & 12U00 tot 18U00. Vanaf 24 april gaat de ticketbalie ook op zaterdag opnieuw open (12U00 tot 18U00).

Welke andere maatregelen zijn er van kracht in Zaventem?

Info over de Bib De Factorij: www.zaventem.bibliotheek.be
Info over de gemeentediensten van Zaventem: www.zaventem.be
Meer info over de maatregelen in België: www.info-coronavirus.be/nl/faqs/


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.