Menu
mrt 24, 2021

Radi'O Zoutloos in de woonzorgcentra in Zaventem

Radi'O Zoutloos in de woonzorgcentra in Zaventem

Op zondag 21 maart was het Dag van de Zorg. Naar aanleiding daarvan besloot CC De Factorij woonzorgcentra en zorginstellingen in Zaventem te trakteren op een ontroerend en hilarisch luisterspel van Studio Orka: Radi’O Zoutloos. Ook enkele scholen in Zaventem luisteren mee. 

CC De Factorij programmeerde de theatervoorstelling Zoutloos van Studio Orka in juni 2018. Deze voorstelling werd toen gespeeld in WZC Ter Burg in Nossegem voor leerlingen, families en bewoners van het woonzorgcentrum. Studio Orka herwerkte deze voorstelling tot het ontroerende en hilarische luisterspel Radi’O Zoutloos voor iedereen van 6 tot 106 jaar. 

Rollen worden vertolkt door Ilse de Koe, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, Philippe Van de Velde, Ineke Nijssen en Simon De Beleyr. Intro door Joris Hessels en Jozef Claeys.

The making of

Hoe wordt zo'n luisterspel eigenlijk gemaakt? In het filmpje hieronder krijg je een blik achter de schermen.

 

 

Galerij


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.