Menu
jun 25, 2021

Projectwww

Projectwww

Zit jij in het 4de,5de of 6de middelbaar en heb jij een passie voor dans of wil je het graag eens uitproberen? Zoek je nog naar een toffe activiteit deze zomer? Kom dan naar deze gratis dansstage met dansers Amin Srasra & Andrea Kavocevic.

Projectwww verwijst naar de vragen ‘wie’, ‘waar’ en ‘waarom’. Vragen die iedereen, en zeker jongeren, zich stellen in de zoektocht naar onze identiteit. Via theater, dans, woord en multimedia kunnen de jongeren onderzoeken hoe ze hun identiteit kunnen plaatsen in de mulitculturele realiteit waarin ze leven. Projectwww geeft hen de kans om op scène hun eigen mening te uiten over thema’s die hen dagelijks bezighouden.

Onder professionele begeleiding van de ervaren coaches Andrea Kovačević en Simomo Bouj krijgen eigen ideeën vorm in een kunsteducatief danstheaterproject. Andrea en Simomo zijn geen typische schoolcoaches, maar creatieve zielen die helpen in de ontwikkeling van talent op de planken of achter de coulissen.

Projectwww is een project van Zinnema (een open talentenhuis in Brussel) in samenwerking met Brusselse gemeenschapscentra en cultuurcentra uit de Vlaamse rand, waaronder CC De Factorij.

Praktisch

Gratis dansworkshop in GC De Kriekelaar (Schaarbeek) op 8 juli voor jongeren van 15-19 jaar.

Inschrijven

via Vanessa Vanfraeyenhoven | vanessa.vanfraeyenhoven@vgc.be | 0486 76 47 87 (WhatsApp) of DM @VANFRESSA81

Galerij


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.