Menu
okt 13, 2020

Projectwww zoekt jongeren

Projectwww zoekt jongeren

projectwww?

Projectwww is een project van Zinnema  (een open talentenhuis in Brussel) in samenwerking met Brusselse gemeenschapscentra en cultuurcentra uit de Vlaamse rand waaronder ook CC De Factorij.

Jongeren van het vierde, vijfde en zesde middelbaar slaan de handen in elkaar om samen een productie te creëren van A tot Z. En als kers op de taart wordt de voorstelling ook opgevoerd als publieksoptreden in CC De Factorij. De aangeboorde thema’s komen rechtstreeks uit het dagelijks leven: de zoektocht naar het wie, wat en waarom (vandaar ‘projectwww’) van je identiteit, de digitale wereld waarin je leeft, en de rol van social media daarin.

In dit artistieke traject kunnen jongeren hun creatieve ei kwijt op een podium of achter de schermen. Daarbij worden ze begeleid door professionele coaches die de jongeren helpen om hun talenten op de planken of achter de coulissen te ontwikkelen. Of dat nu theater, dans, woord, multimedia of een combinatie daarvan is.

Voor onze regio (Evere, Schaarbeek, Sint-Joost-Ten-Node, Haren, Vilvoorde en Zaventem) zijn de coaches Amin Srasra en Nadine Baboy. Amin is een Belg met Noord-Afrikaanse roots, choregoraaf en danser. De Belgisch-Congolese Nadine is danseres, choreografe, actrice en dichteres met een passie voor podiumkunsten.

INTERESSE?

Kom kennis maken met het project en de coaches op WOE 21 OKT ‘20 tussen 14U00 en 17U00 in Gemeenschapscentrum De Kriekelaar (Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek).

PRAKTISCH

Heb je nu al vragen of wil je graag wat meer info? Stuur dan gerust een e-mail naar stienus.keersmaekers@ccdefactorij.be of laat van je horen via DM op de Instagram pagina van projectwww. PS: scholen die interesse hebben om projectwww te promoten, kunnen uiteraard ook meer informatie opvragen bij Stienus. 

 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.