Menu
mei 8, 2019

Programma & start ticketverkoop seizoen 2019-2020

Programma & start ticketverkoop seizoen 2019-2020

programma SEIZOEN 2019 - 2020

Benieuwd welke artiesten er in 2019-2020 op het podium van CC De Factorij staan? We lossen enkele namen: Alex Agnew, Zap Mama, Stef Kamil Carlens, Kapitein Winokio, Axelle Red, Chris Lomme, Bart Cannaerts, Jan Martens, Adamo, Novastar solo, The Bony King of Nowhere, Lieven Scheire, Freddy De Vadder, Olympique Dramatique, Erik & Sanne, Kommil Foo, en nog vele, vele anderen.

Je kan de programmabrochure (sep-jan) hier online bekijken.

Vriendenpas extra voordelig

In tegenstelling tot vorig jaar werkt CC De Factorij niet meer met een vroegboekvoordeel voor wie een Vriendenpas koopt. De ticketverkoop start dus voor iedereen op dezelfde dag (15 juni), maar daar tegenover staat dat je met je pas méér korting krijgt op voorstellingen georganiseerd door CC De Factorij. De Vriendenpas is niet geldig op familievoorstellingen omdat deze al genieten van een hoge tweeprijzenkorting en voorstellingen 'Te Gast'. 65-plussers hebben trouwens meer korting met de Vriendenpas dan met de leeftijdskorting. Je zal je Vriendenpas al terugverdiend hebben na 3 of 4 bezoeken op een heel seizoen. Met je Vriendenpas kom je deze keer dus écht aan een vriendenprijsje naar de voorstellingen. De Vriendenpas is persoonlijk, wat wil zeggen dat je er één ticket per voorstelling mee kan kopen. De Vriendenpas is vanaf eind mei verkrijgbaar aan de ticketbalie of online, kost € 10 en is geldig voor het hele seizoen '19 - '20.

 

 

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.