Menu
feb 18, 2022

Pianodays 2022

Pianodays 2022

Een piano telt 88 toetsen en dus wordt het instrument op 29 maart gevierd, de 88e dag van het jaar. 

Na een geslaagde eerste editie van het pianofestival in 2020, organiseert Cultuur Noordrand opnieuw PianoDays. Van 25 maart tot 3 april zetten in totaal elf gemeenten (en de stad Mechelen) cultuurhuizen, bibliotheken en kerken open voor klavierspelers allerhande. 

10 dagen kan je in 11 verschillende gemeenten in de Noordrand genieten van pianomuziek op bijzondere locaties. Hou je van het klassieke repertoire of ben jij meer een avontuurlijke luisteraar? Op zoek naar gevestigde namen of sta je open voor jong aanstormend talent? PianoDays2022 biedt een breed programma aan.

Wie graag cultuur en sport combineert, komt aan zijn/haar trekken met de muzikale fietsroute op zondag 27 maart. Ook in Zaventem kan je tussen 14U00 en 17U00 halt houden voor een concert op de hyperpiano door Benjamin Esser. Zo'n hyperpiano is een elektroakoestische dialoog tussen piano en electronics. Benjamin is pianist, componist, improvisator, én specialist in live electronics. De fietsroute is gratis, voor het concert betaal je € 5 / ticket.

Tickets en info concert hyperpiano.

Programma en meer info PianoDays 2022: www.cultuurnoordrand.be/projecten/pianodays-2022


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.