Menu
mrt 11, 2022

Oproep: bakwedstrijd

Oproep: bakwedstrijd

Geen verjaardag zonder taart en gebak! Daarom organiseren CC en Bib De Factorij een heuse bakwedstrijd mét jury.

Tijdens de receptie van 5 jaar De Factorij op ZA 23 APR om 16U00 zal het publiek met veel plezier al dat lekkers opeten met een glaasje cava of kopje thee / koffie / chocomelk.

Ontdek hier alles over het feest van 5 jaar De Factorij

Inschrijven voor de bakwedstrijd kan t.e.m. 20 april. Er kunnen maximaal 25 taartenbakkers meedoen met deze wedstrijd. Vol is vol.

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@ccdefactorij.be met je naam, adres en telefoonnummer. Vermeld ook de naam van je taart en stel je taart kort voor. De inschrijvingsperiode loopt tot en met 15 april 2022.

De winnaars winnen alvast een mooie prijs:

  • Hoofdprijs: een waardebon t.w.v. € 150 in een bakkersspeciaalzaak + een duoticket voor een vrij te kiezen voorstelling in CC De Factorij (seizoen ‘21-‘22 OF ‘22-‘23)
  • 2e prijs:  een waardebon t.w.v. €  100 in een bakkersspeciaalzaak + een duoticket voor een vrij te kiezen voorstelling in CC De Factorij (seizoen ‘21-‘22 OF ‘22-‘23)
  • 3de prijs: een waardebon t.w.v. € 50 in een bakkersspeciaalzaak + een duoticket voor een vrij te kiezen voorstelling in CC De Factorij (seizoen ‘21-‘22 OF ‘22-‘23)

Voordat je inschrijft, lees je best hieronder het wedstrijdreglement.


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.