Menu
nov 15, 2021

Onze vrijwilligers tippen hun favoriete voorstelling

Onze vrijwilligers tippen hun favoriete voorstelling

De tip(s) van vrijwilligster...

Frank

 • "De prachtige jeugdfilm Ay Ramon! +6J (ZO 5 DEC '21) zal de kinderen zeker en vast ontroeren. De cast bestaat alvast uit geweldige acteurs. Sinterklaas blijft de grootste vriend van menig kind. Na de film komt de Sint speciaal vanuit Spanje alle kinderen even persoonlijk begroeten in het cultuurcentrum. Het belooft alvast een onvergetelijke zondag te worden voor de kids.”
 • "Raymond van het Groenewoud is het monument van het Nederlandstalig lied. Hij heeft in het verleden bewezen dat hij elk genre aankan, prachtige teksten en is steeds omringd door prachtige muzikanten. Zijn verjaardagsconcert Raymond 70 (WO 22 DEC '21) is dan ook niet te missen."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ron

 • Persoonlijk kijk ik uit naar Onheil in Black Creek (ZA 20 NOV '21) met mijn grote favoriet Lucas Van den Eynde in regie van Hugo Matthysen, wat wil een mens nog meer? Deze ‘professor’ bij de intocht van Sinterklaas, Xavier de Baere, priester Daens, zo veel rollen, te veel om op te noemen. Voor de corona ons leven veranderde, kwam hij optreden in het CC De Factorij met liedjes op verzoek. Wat een veelzijdig acteur (en zanger)! Ik kan niet wachten!

 • “Natuurlijk zijn alle voorstellingen de moeite waard, maar ik wil er toch graag twee uitlichten namelijk Johan Verminnen en Raymond van het Groenewoud. Met deze wereldsterren uit Vlaanderen ben ik opgegroeid en ik luisterde uren naar hun liedjes. Ik denk dat ik ze bijna allemaal kan meezingen, maar dat zal ik de andere bezoekers niet aandoen. Beide zijn ze 70 jaar geworden en dat komen ze vieren met Verminnen 70 (VR 10 DEC '21) en Raymond 70  (WO 22 DEC '21)”

 

FREEK

 • “Alleen al het feit dat Els Dottermans en Han Kerckhoffs in Wie is Bang van NTGent (DO 16 DEC '21) een koppel spelen en in het echte leven ook een koppel zijn, vind ik al bijzonder. Ik heb van de vier acteurs alleen Els Dottermans al zien spelen en vind haar steengoed. Sommige zullen haar kennen van haar rol als leerkracht in de serie Luizenmoeder die ze met glans neerzet. Ze heeft een heel uitbundige speelstijl die veel mensen zullen appreciëren."

 • "The King's Singers heb ik enkel nog maar op de radio gehoord. Ik dacht toen meteen als ik de kans krijg, wil ik ze zeker eens live zien. Het zijn alleen de beste mannenstemmen die tot deze selecte club worden toegelaten. Om te zingen heb je alleen je stem nodig. Er komt geen instrument aan te pas, maar toch kan het ons het meest raken en beroeren. 'Samen zang' maakt het plaatje nog completer. Finding Harmony (DO 22 JAN '22) in CC De Factorij is een kans die je niet mag laten voorbij gaan."

 

 

 

 

 

 

 

 

Josiane

 • “Muziek en dans, dat is voor mij de ideale combinatie. Daarom is mijn keuze Piano works Debussy (ZA 23 OKT '21). Een prachtig duet tussen pianiste Claire Chevalier en choreografe Lisbeth Gruwez. De mooie muziek van Debussy maakt de voorstelling helemaal compleet.”
 • "Ik ben heel benieuwd naar de matineevoorstelling Ta ta ta taaa (WO 17 NOV '21) van Stokman & Vos, een combinatie van muziek en conférence. Ik heb al een voorproefje gezien en het zag er veelbelovend uit. Met zulke prachtige stemmen kan deze voorstelling alleen maar meevallen. Dit is zeker niet alleen voor Beethovenliefhebbers of senioren!"

 

 

 

 

Karine

 • “In The Father (DI 9 NOV '21) speelt Anthony Hopkins weeral een glansrol. Dit keer kruipt hij in de huid van een dementerende hoogbejaarde man. Zijn acteerprestatie is fenomenaal."
 • "Na zijn show Levend en vers, die tegelijk ontroerend en grappig was, komt Wouter Deprez terug met Speech (VR 19 NOV '21). Voor mij is hij de beste cabaratier van Vlaanderen. Deprez is bovendien nooit grof.”

 

 

 

 

 

 

 

Nicole

 • “In de film Mijn vader is een saucisse (ZA 25 OKT '21) wordt de droom van een vader om acteur te worden enkel gesteund door de dochter. Hoe zal dit aflopen? Een aanrader om te gaan kijken omdat de film toont dat als je in werkelijk in een droom gelooft, die waarheid kan worden…"
 • "Ik ben fan van Schrijvers op Zondag (ZO 26 OKT '21). Dankzij het diverse aanbod aan schrijvers gaat het steeds over een ander onderwerp en ik kan me dikwijls vereenzelvigen met de hoofdpersonages. Echt een aanrader voor iedereen om eens bij te wonen. Met een lekkere koffie en croissantje in de hand luisteren naar verhalen, da’s voor mij de ideale zondagmorgen.”

 

 

 

 

 

 

 

Christa

 • "Het gevoelige verhaal dat de film Nomadland (DI 12 OKT '21) vertelt, boeit me omdat we niet altijd beseffen hoe dankbaar we mogen zijn dat we een dak boven ons hoofd hebben. In het leven komt niets vanzelf en maak je je eigen geluk."
 • "Zaventem Proms't (VR 29 & ZA 30 OKT '21) is een concert van ongeziene topklasse. Ondertussen al toe aan de 4e editie in Zaventem. Je krijgt gegarandeerd een onvergetelijke avond dankzij een podium vol bekende artiesten, lokale talenten en verschillende muziekgenres. Ik ben trots en dankbaar dat ik weer kan deelnemen als sopraan bij het koor Omnia Cantica. Dat is voor mij echt a time of my life-moment. Het wordt weer op en top ambiance in de prachtige theaterzaal van het cultuurcentrum."

 

Annemie

 • "Sprookjesballet op muziek van Tsjaikovski uitgevoerd door groot orkest, dat mag je gewoon niet missen. De Notenkraker (ZA 18 DEC '21) speelt rond de kerstperiode, dus de magische sfeer krijg je er gratis bovenop."
 • "Muziek maakt mensen altijd blij. Daarom koos ik voor de Canadese violist, zangeres en stepdanseres April Verch (ZA 26 FEB '22). Onbekend is vaak onbemind. Het aanbod van Toernee Mondial probeer ik altijd mee te pikken in CC De Factorij. Leuk om nieuwe artiesten te ontdekken."

 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.