Menu
aug 31, 2021

Onze vrijwilligers tippen hun favoriete voorstelling

Onze vrijwilligers tippen hun favoriete voorstelling

De tip(s) van vrijwilligster...

Josiane:  

  • “Muziek en dans, dat is voor mij de ideale combinatie. Daarom is mijn keuze Piano works Debussy (ZA 23 OKT '21). Een prachtig duet tussen pianiste Claire Chevalier en choreografe Lisbeth Gruwez. De mooie muziek van Debussy maakt de voorstelling helemaal compleet.”
  • "Ik ben heel benieuwd naar de matineevoorstelling Ta ta ta taaa (WO 17 NOV) van Stokman & Vos, een combinatie van muziek en conférence. Ik heb al een voorproefje gezien en het zag er veelbelovend uit. Met zulke prachtige stemmen kan deze voorstelling alleen maar meevallen. Dit is zeker niet alleen voor Beethovenliefhebbers of senioren!"

 

 

 

 

Karine:

  • “In The Father (DI 9 NOV '21) speelt Anthony Hopkins weeral een glansrol. Dit keer kruipt hij in de huid van een dementerende hoogbejaarde man. Zijn acteerprestatie is fenomenaal."
  • "Na zijn show Levend en vers, die tegelijk ontroerend en grappig was, komt Wouter Deprez terug met Speech (VR 19 NOV '21). Voor mij is hij de beste cabaratier van Vlaanderen. Deprez is bovendien nooit grof.”

 

 

 

 

 

 

 

Nicole:

  • “In de film Mijn vader is een saucisse (ZA 25 OKT '21) wordt de droom van een vader om acteur te worden enkel gesteund door de dochter. Hoe zal dit aflopen? Een aanrader om te gaan kijken omdat de film toont dat als je in werkelijk in een droom gelooft, die waarheid kan worden…"
  • "Ik ben fan van Schrijvers op Zondag (ZO 26 OKT '21). Dankzij het diverse aanbod aan schrijvers gaat het steeds over een ander onderwerp en ik kan me dikwijls vereenzelvigen met de hoofdpersonages. Echt een aanrader voor iedereen om eens bij te wonen. Met een lekkere koffie en croissantje in de hand luisteren naar verhalen, da’s voor mij de ideale zondagmorgen.”

 

 

 

 

 

 

 

Christa:

  • "Het gevoelige verhaal dat de film Nomadland (DI 12 OKT '21) vertelt, boeit me omdat we niet altijd beseffen hoe dankbaar we mogen zijn dat we een dak boven ons hoofd hebben. In het leven komt niets vanzelf en maak je je eigen geluk."
  • "Zaventem Proms't (VR 29 & ZA 30 OKT '21) is een concert van ongeziene topklasse. Ondertussen al toe aan de 4e editie in Zaventem. Je krijgt gegarandeerd een onvergetelijke avond dankzij een podium vol bekende artiesten, lokale talenten en verschillende muziekgenres. Ik ben trots en dankbaar dat ik weer kan deelnemen als sopraan bij het koor Omnia Cantica. Dat is voor mij echt a time of my life-moment. Het wordt weer op en top ambiance in de prachtige theaterzaal van het cultuurcentrum."

 

Annemie:

  • "Sprookjesballet op muziek van Tsjaikovski uitgevoerd door groot orkest, dat mag je gewoon niet missen. De Notenkraker (ZA 18 DEC '21) speelt rond de kerstperiode, dus de magische sfeer krijg je er gratis bovenop."
  • "Muziek maakt mensen altijd blij. Daarom koos ik voor de Canadese violist, zangeres en stepdanseres April Verch (ZA 26 FEB '22). Onbekend is vaak onbemind. Het aanbod van Toernee Mondial probeer ik altijd mee te pikken in CC De Factorij. Leuk om nieuwe artiesten te ontdekken."

 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.