Menu
jan 13, 2022

Onze vrijwilligers tippen hun favoriete voorstelling

Onze vrijwilligers tippen hun favoriete voorstelling

De tip(s) van vrijwilligster...

marie

  • Kapitein Winokio heeft mij al verschillende keren geanimeerd met zijn optredens. Zijn aparte kijk op kinderliedjes, de eenvoud van instrumenten bij liedjes, de prikkelende vibe van het podium. Dit zou elk kind moeten beleven. Een echte aanrader! Het enthousiasme swingt van het podium. Wedden dat je moeilijk kan Chillen op je billen? (ZO 13 FEB '22) :-)”
  • Wie krijgt er geen kippenvel van Nirvana of U2 als Scala de liedjes brengt? Ik alleszins wel. Het concept koorzingen kreeg voor mij een andere betekenis. Deze vorm van muziek ontroert, bruist, entertaint, noem maar op! 25 jaar Scala (ZA 19 MRT '22) wil ik niet missen!"

 

 

 

 

 

 

 

 

ron

  • Paula Comitre zou momenteel de beste flamencodanseres zijn! Ze is geboren in het hart van de flamenco in Spanje, Andalusië, en staat alleen op ons mooie podium. Ik ben benieuwd en ga zeker kijken naar Percepción (WO 16 FEB '22).”

  • Ik ken de muziek van L'Alba nog niet, maar wanneer ik luister (en kijk) op Youtube ziet dat er veel belovend uit! Voor mij past hun optreden À Principiu (VR 18 MRT '22) in de categorie van emotionele muziek uit het Zuiden. Maar er is natuurlijk nog veel meer in de mooiste zaal van Vlaanderen te zien (Dat van de mooiste zaal zeggen de artiesten die er optreden  en die kunnen het weten toch?)"

 

 

 

 

 

 

 

 

FREEK

  • “Ik ken Adriaan Van Den Hoof enkel van zijn tv-werk en als DJ bij discobar Galaxy. Een humoristische zaalshow heb ik van hem nog niet gezien. Hij is al een tijd bezig als stand-up comedian dus hoog tijd om hem eens live aan het werk te zien. In 't Zal schoon zijn als het af is (DO 24 FEB '22) grijpt hij terug naar zijn vorige shows. De ideale manier om mijn schade in te halen."

  • Laika en Zafiro Trona lijkt mij iets heel bijzonders. Ik hoor ook graag klassieke muziek. Zeker ook de oude muziek zoals de polyfonische zang uit de middeleeuwen. Het heeft vaak iets meditatief. Dit optreden wordt dan nog eens aangevuld met een pallet van geuren en smaken. Zo'n combinatie heb ik nog nooit meegemaakt. BALSAM (VR 11 MRT '22) lijkt mij dan ook een unieke ervaring. Kunst mag mij gerust verrassen.

 

 

 

 

Frank

  • "Raymond van het Groenewoud is het monument van het Nederlandstalig lied. Hij heeft in het verleden bewezen dat hij elk genre aankan, prachtige teksten en is steeds omringd door prachtige muzikanten. Zijn verjaardagsconcert Raymond 70 (VR 3 JUN '22) is dan ook niet te missen."

Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.