Menu
apr 21, 2020

Mooov Filmfestival 2.0

Mooov Filmfestival 2.0

Normaal zou op 21 april het MOOOV Filmfestival voor de eerste keer doorgaan in CC De Factorij. Achter de schermen stonden de medewerkers en vrijwilligers al klaar met een gevarieerd programma, ideeën voor inkleding en aanvullende randanimatie ... maar toen kwam corona en werden er maatregelen genomen waarbij de gezondheid van het publiek op de eerste plaats stond. CC De Factorij sloot de deuren voor publiek, net zoals op talloze andere plekken in België gebeurde.

Geen filmfestival in het cultuurcentrum dit jaar, maar je kan van 21 april tot 4 mei wel een selectie films bekijken vanuit je kot! De organisatoren van MOOOV hebben alles klaargestoomd zodat je online toegang hebt tot heel wat films met zicht op de wereld Op het online programma staan films die geschikt zijn voor jong en minder jong, om samen met het hele gezin van te genieten dus! 

"We willen tonen hoe mensen wereldwijd het anders aanpakken, opstaan, niet bang zijn,… De films van MOOOV hebben niet de bedoeling om alleen maar troost te brengen. Neen, ze tonen ook hoe complex de wereld is, gelaagder en meerduidiger. Misschien doen de films ons ook wel wat twijfelen. Misschien dagen ze ons uit met sterke verhalen van mannen en vrouwen wereldwijd die dat vermogen van veerkracht, ondanks alles, laten zien in volle glorie." zegt artistiek directeur Marc Boonen.

Ontdek op www.mooov.be de films die normaal gezien tijdens MOOOV '20 gespeeld werden. 30 films zullen te zien zijn online, 37 films zijn 'moooved' naar later dit jaar in de bioscoop, Film Fest Gent 2020, Filmfestival Oostende 2021 of MOOOV Filmfestival 2021. 6 films vonden geen plekje en zijn daarom gecanceled. 

Keuze genoeg dus, veel plezier!

 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.