Menu
jun 26, 2020

Lancering seizoen + start ticketverkoop

Lancering seizoen + start ticketverkoop

Je kan nu al het volledige seizoen van september '20 tot juni '21 ontdekken op onze website. De seizoensbrochure viel op 26 en 27 juni in alle brievenbussen in Groot-Zaventem.

Op 29 augustus (10u00) start de ticketverkoop. Noteer deze datum zeker in je agenda! Niet alleen het programma is razend interessant, maar ook het aantal plaatsen in de zaal is beperkt tot maximum 200 bezoekers.

Dit hele seizoen hanteert het cultuurcentrum een tijdelijke wijziging van de ticketvoorwaarden voor wie de voorstelling op het laatste moment toch niet kan bijwonen wegens ziekte: deze mensen mogen hun ticket omruilen voor een cadeaubon van CC De Factorij. En andersom krijg je een compensatie van je ticket(s) als het cultuurcentrum of het gezelschap beslist om een voorstelling niet te laten doorgaan. Je kan dus met een gerust hart je keuze maken in ons aanbod en tickets aankopen.

VRIEND VAN CULTUUR, VRIEND VAN DE FACTORIJ
Al eens een Vriendenpas overwogen? Met zo’n pas (€ 10) krijg je korting op alle activiteiten van het cultuurcentrum. Vanaf je 4de bezoek heb je je Vriendenpas al terugverdiend. Ook voor 65-plussers is de Vriendenpas voordeliger dan de leeftijdskorting. De Vriendenpas is persoonlijk, dus je koopt met je unieke code één ticket per voorstelling. De vriendenprijs is niet geldig op voorstellingen 'te gast' en familievoorstellingen omdat deze al genieten van een voordelig tweeprijzentarief. Uitzonderlijk kan de prijs van een voorstelling bepaald worden door een artiest of gezelschap waardoor er geen vriendenprijs mogelijk is.Koop je Vriendenpas voor seizoen '20 - '21 hier aan.

NAMEN NOEMEN
We strooien alvast wat namen in het rond, het volledige programma vind je op www.ccdefactorij.be/programma: Bart Peeters, Het Zesde Metaal, Michael Van Peel, Kamal Kharmach, Wim Vandekeybus, Geike, Lieven Tavernier, Theater FroeFroe, Chantal Acda, Studio Orka, Rosas, Kommil Foo, Adriaan Van den Hoof, Julie Cafmeyer, De Roovers, Kapitein Winokio, het Brussels Volkstejoêter, Pascale Platel, Stef Bos, Ladysmith Black Mambazo, Raymond Van het Groenewoud, Tutu Puoane en Xander De Rycke.

Er zijn hommageconcerten rond Drs P, Jacques Brel (door Filip Jordens) en filmcomponist Ennio Morricone. Groot of klein, beroemd of ongekend: het heeft allemaal een plaatsje in het cultuurcentrum. Groot, zoals de prestigieuze productie De Notenkraker door het Russisch-Oekraïnse Charkov City Opera & Ballet. En de kleintjes, die mogen zich naar hartenlust uitleven in de artistieke klauter-, klank- en beeldentuin Labotanik.

Je zal zien dat er blijvers zijn: de wekelijkse films op dinsdag, de zondagse ontbijtfilms voor families en de reeks Schrijvers op zondag in de bib. En er zijn ook nieuwigheden. Zo start CC De Factorij met een comedy club night (december), waar getalenteerde humoristen hun grappen en grollen loslaten op het publiek. En tijdens het Jonge makers weekend (februari) krijgen beginnende maar straffe artiesten de kans om op het podium te staan. 

Voor deze acteurs zijn er alvast loges gereserveerd: Warre Borgmans, Michael Pas, Dimitri Leue, Inneke Nijsen, Els Dottermans, Danny Ronaldo, Frank Focketyn, Sien Eggers, …

Heb je het vormingsaanbod voor volwassenen al ontdekt? Daar starten we dit seizoen met een zangkoor op dinsdagnamiddag. Of je kan ook komen mediteren, parfum maken, moderne dans volgen of leren positief denken.
 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.