Menu
mei 25, 2022

Lancering seizoen 2022-2023

Lancering seizoen 2022-2023

Het programma voor seizoen 2022-2023 wordt momenteel in een nieuwe seizoenskrantje gegoten en klaargestoomd voor de website. Benieuwd?

Noteer dan zeker maandag 30 en zaterdag 11 juni in je agenda!

lancering nieuw seizoen: ma 30 mei (10U00)

  • Vanaf maandag 30 mei staat het programma op onze website
  • Het seizoenskrantje wordt in het weekend van 4 en 5 juni verspreid in Groot-Zaventem, Groot-Kortenberg en Steenokkerzeel
  • Je kan ook een krantje ophalen in CC De Factorij of je vindt ons op 6 juni ook op de jaarmarkt in Zaventem met een standje.

Wil je het seizoenskrantje graag ontvangen en sta je nog niet in ons adressenbestand?

Laat het dan even weten en vul het formulier in.

Je kan via deze weg ook digitaal de seizoenskrant aanvragen. Of online downloaden en doorbladeren.

ticketverkoop: ZA 11 juni (12U00)

  • Om 12U00 start de ticketverkoop zowel online als aan de ticketbalie
  • Voor alle activiteiten en voorstellingen en meteen heel het seizoen
  • Koop je Vriendenpas tijdig aan en hou je code bij de hand als je online of aan de balie tickets bestelt

Vriendenpas, dat is korting op elke voorstelling!

Draag je CC De Factorij een warm hart toe en wil je genieten van een mooi voordeeltarief op de ticketprijs? Word dan vriend van CC De Factorij! De Vriendenpas kost € 10 en is geldig voor één cultuurseizoen (van september tot juni). De Vriendenpas is persoonlijk, dus je koopt met je unieke code één ticket per voorstelling. De vriendenprijs is niet geldig op voorstellingen 'te gast' (deze vallen niet onder de programmatie van CC De Factorij) en familievoorstellingen (omdat deze al genieten van een voordelig tweeprijzentarief). Heel uitzonderlijk kan de prijs van een voorstelling opgelegd worden door de artiest of het gezelschap waardoor er geen vriendenprijs mogelijk is, maar dat is in seizoen 2022-2023 niet het geval.

Koop je Vriendenpas 2022-2023 vanaf maandag 30 mei (10U00) online aan (via onderstaande knop) of bel/kom naar de ticketbalie tijdens de openingsuren .

IK KOOP EEN VRIENDENPAS '22- '23


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.