Menu
aug 23, 2021

Infomoment Projectwww

Infomoment Projectwww

Ken jij projectwww al? Dit bijzondere jongerenproject is er voor leerlingen uit het 4e, 5e en 6e middelbaar. Op 15 september is er een infomoment in GC De Kriekelaar voor jongeren uit Evere, Schaarbeek, Sint-Joost-ten-Node, Haren, Zaventem, Vilvoorde en omstreken. Kom gerust eens langs!

projectwww?

Wil je graag je creatieve ei kwijt op een podium of achter de schermen van een voorstelling? Dan is er een grote kans dat je jezelf wel een rol ziet spelen in ‘projectwww’ (Wie, Wat, Waarom).

Samen creëer je een podiumvoorstelling van A tot Z. Dat gebeurt onder de warme begeleiding de coaches Nadine en Amin. Not your typical school coaches, maar creatieve zielen die helpen in de ontwikkeling van jouw talent op de planken of achter de coulissen. ­čĺ¬ Of dat nu theater, dans, woord, multimedia of een combinatie daarvan is.

Je kunt deelnemen aan projectwww in maar liefst vier regio’s in Brussel en de rand. Zaventem valt onder de regio Brussel-Noord. Als kers op de taart wordt de voorstelling ook opgevoerd als publieksoptreden in verschillende cultuurhuizen.

Praktisch

Woensdag 15/9 14u-17u GC De Kriekelaar (Gallaitstraat 86 - 1030 Schaarbeek)

Op voorhand aanmelden is niet nodig. Voor meer info kan je terecht bij stienus.keersmaekers@ccdefactorij.be of laat van je horen via DM op de Instagram pagina van projectwww.

 

Galerij


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.