Menu
mei 10, 2023

Het Theaterfestival

Het Theaterfestival

Van donderdag 7 tot en met zondag 17 september landt Het TheaterFestival terug in Brussel! Dit jaarlijkse festival bekroont het beste uit de podiumkunsten uit ons taalgebied en vindt jaarlijks plaats, afwisselend in Gent, Brussel en Antwerpen. Tien dagen lang krijg je de meest belangwekkende producties van het afgelopen seizoen te zien. Dans, theater, circus en performance wisselen elkaar af met masterclasses, pitches, prijsuitreikingen en workshops.

CC De Factorij is dit jaar één van de gastlocaties van Het Theaterfestival!

Het festival gaat van start met twee straffe toespraken over het de staat van de podiumkunsten: de ‘State of the Union’, die wordt uitgesproken door een gevestigde maker en de ‘State of the Youth’, die het woord geeft aan jong geweld met een nieuwe stem.

Benieuwd welke voorstellingen je bij ons in september kan spotten? Op maandag 29 mei maken we het programma bekend en start de ticketverkoop. Meer info ontdek je op onze website of www.theaterfestival.be.

En dan zien we je graag in september bij ons in Zaventem of in Beursschouwburg, Bronks, CC Strombeek, CC Westrand, De Kriekelaar, Kaaistudio’s, KVSPilar & Zinnema. 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.