Menu
apr 27, 2023

Fotografiewedstrijd 'van zaaien tot oogsten'

Fotografiewedstrijd 'van zaaien tot oogsten'

Iedereen kan deelnemen en alles wat zich afspeelt in het leven van onze boer(in) in Oost-Brabant mag op de foto. Wat gebeurt er op en rond het erf, dieren, landschappen, portretten …

Uit alle inzendingen kiest een professionele jury met o.a. Michiel Hendrickx, Lieve Blancquaert & Tijs Posen, de beste foto’s voor onze rondreizende tentoonstelling. Wie weet wordt jouw foto geselecteerd en gaat hij vanaf 2024 enkele maanden mee op rondreis door achttien deelnemende gemeenten in Oost-Brabant!

Foto’s moeten in de deelnemende gemeenten genomen zijn tussen februari en september 2023 en de Oost-Brabantse boerensector en het boerenleven belichten. Inzenden kan tot maandag 18 september 2023, 12 uur.

Het volledige reglement van de wedstrijd lees je hier.
Neem nu deel via de wedstrijdmodule.

* Regio Oo(g)st: Aarschot, Bekkevoort, Bierbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Herent, Holsbeek, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Oud-Heverlee, Scherpenheuvel-Zichem, Tienen, Zaventem & Zoutleeuw.


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.