Menu
feb 26, 2019

Eerste concert Geroezemoes op 06/04

Eerste concert Geroezemoes op 06/04

Geroezemoes, het jongerencollectief van CC De Factorij, organiseert op zaterdag 6 april hun allereerste concert. Hoofdact is Delv!s, aka Niels Delvaux, één brok funk en soul. Als voorprogramma voor o.a. Selah Sue, Jamie Lidell en Jamie Cullum zette hij zichzelf op de muzikale kaart en jij kan hem live aan het werk zien in Zaventem.

DJ Kristcoe verzorgt de DJ-sets voor en na Delv!s. Hij brengt zijn beste beats en vinylcollectie mee. Jij hoeft enkel je dansschoenen aan te doen.

DI 6 APR | Tickets en meer info

De naam 'Geroezemoes' zegt je waarschijnlijk nog niet veel en dat is perfect normaal. De jongeren werden in het najaar van 2018 samengebracht en in januari hing de naam van het collectief boven de doopvont. En nu mogen ze trots hun allereerste concert aankondigen! De acht jongeren volgen de cultural scene op de voet en delen hun indrukken met de muziekprogrammator. Ze stellen bands voor en organiseren concerten in de Black Box van het cultuurcentrum. Kortom, ze zijn razend enthousiast om CC De Factorij jongerenproof te maken! Zin om mee te doen? Mail naar muziek@ccdefactorij.be