Menu
jan 10, 2023

Doe mee aan Atelier in Beeld: een open atelierweekend

Doe mee aan Atelier in Beeld: een open atelierweekend

Atelier in beeld zoekt kunstenaars!

Open jij op 6 en 7 mei 2023 de deuren van je atelier, samen met meer dan 2.000 beeldend kunstenaars in Vlaanderen en Brussel? Schrijf je dan tussen 9 januari en 6 februari in voor Atelier in beeld, het grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars. 

Atelier in beeld is een laagdrempelige manier om je werk en je werkplek aan een (nieuw) publiek te laten zien. Beginners en gevorderden, professioneel en niet-professioneel, jong en oud: iedereen vanaf 18 jaar met een werkplek in Vlaanderen of Brussel kan deelnemen, of je nu in een grote loods, een aparte kamer thuis, een leegstaand pand of gewoon aan de keukentafel werkt.


Woon je in Zaventem en ben je een beeldend kunstenaar, een student of leerkracht in het deeltijds kunstonderwijs, de begeleider of kunstenaar in een zorginstelling met een atelier, medewerker van een jeugdhuis met een atelierwerking, een coördinator of lid van een groepsatelier...? Kortom, heb je een link met een atelier voor beeldende kunst en ben je enthousiast om de deuren van je atelier open te gooien voor het publiek? Neem dan zeker deel!

Hoe schrijf je in? 

  • Vul tegen 9 februari 2023 het formulier op de website van Atelier in Beeld in. Je vindt er ook alle voorwaarden om deel te nemen. Deelnemen is gratis.
  • Stuur een mailtje naar CC De Factorij (info@ccdefactorij.be) met het adres van je atelier en jouw contactgegevens. Zo kunnen we jouw atelier in de kijker zetten tijdens het open atelierweekend.
  • Meer info over dit initiatief van Kunstwerkt vind je hier.

Galerij


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.