Menu
jan 16, 2021

Doe mee aan Atelier in Beeld: een nieuw open atelierweekend!

Doe mee aan Atelier in Beeld: een nieuw open atelierweekend!

Op 7, 8 en 9 mei 2021 lanceert Kunstwerkt een gloednieuw project: Atelier in Beeld, een open atelierweekend voor beeldend kunstenaars over heel Vlaanderen en Brussel. CC De Factorij zet graag mee zijn schouders onder dit initiatief om Zaventemse kunstenaars onder de aandacht te brengen. 

Geen magischer plek dan het atelier, waar beeldend kunstenaars op ideeën broeden, schetsen maken en nieuwe technieken uitproberen. Het is een veilige cocon waar ze inspiratie zoeken en mogen prutsen, een plek waar een beeldend werk een vaak zoekend proces doormaakt vooraleer het ‘af’ is. Doorgaans is het een plaats waar pottenkijkers zelden welkom zijn, maar tijdens Atelier in Beeld is het dé plek bij uitstek waar kunstenaars en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten, een uitgelezen moment om beeldend werk op een laagdrempelige manier te tonen en te ontdekken.

 

Woon je in Zaventem en ben je een beeldend kunstenaar, een student of leerkracht in het deeltijds kunstonderwijs, de begeleider of kunstenaar in een zorginstelling met een atelier, medewerker van een jeugdhuis met een atelierwerking, een coördinator of lid van een groepsatelier...? Kortom, heb je een link met een atelier voor beeldende kunst en ben je enthousiast om de deuren van je atelier open te gooien voor het publiek? Neem dan deel aan Atelier in Beeld!

Hoe schrijf je in? 

  • Schrijf je voor 15 februari 2021 in via het formulier op de website van Atelier in Beeld. Je vindt er ook alle voorwaarden om deel te nemen. Deelnemen is gratis.
  • Stuur een mailtje naar CC De Factorij (info@ccdefactorij.be) met het adres van je atelier en jouw contactgegevens. Zo kunnen we jouw atelier in de kijker zetten tijdens het open atelierweekend. 

Galerij


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.