Menu
jan 14, 2022

De seizoenstips van Evie, Joris en Sil (deel 2)

De seizoenstips van Evie, Joris en Sil (deel 2)

Wat zijn de niet te missen tips van collega's Evie (onderhoud), Joris (logistiek medewerker) en Sil (theatertechnicus)? Hier vind je hun persoonlijke keuze uit de tweede helft van ons cultuurseizoen.

... SIL

MAN IN DE MIST - Het Nieuwstedelijk | ZA 12 FEB ‘22
Het Nieuwstedelijk brengt steeds topproducties, met erg mooie scenografieën. Hun vorige voorstelling bij ons, Gesprek met de regen, was een behoorlijk spectaculaire bedoening, met een waterinstallatie die voor een regengordijn zorgde waarop beelden geprojecteerd werden. Altijd fijn om een beetje uitdaging te hebben in mijn werk als theatertechnieker. 😉

 

 

MOESTE WEITE WA DA'K PAAS - Brussels Volkstejoêter | DO 24 MRT ‘22
Niks beter dan af en toe een goede deurenkomedie. Als halve Brusselaar apprecieer ik het dat op deze manier het mooie Brusselse dialect in stand gehouden wordt. De grappen in zulke deurenkomedies zijn trouwens vaak zo slecht dat het goed wordt. 😉

 

 

CARROUSEL DES MOUTONS – D’irque & Fien | ZO 3 APR ‘22
Naast mijn job in De Factorij werk ik af en toe als freelancer in de circuswereld. Ik werk jaarlijks op het straattheater- en circusfestival MiraMiro in Gent en ging op tournee met de acrobatische muziektheatervoorstelling Murmur van Grensgeval. Circus interesseert me dus wel. Ik ken dit gezelschap nog niet, maar de trailer van deze voorstelling ziet er alvast veelbelovend uit.

 

 

TRIBUTE TO GREG BOYER - Cargo Mas | VR 20 MEI ‘22
De muziek van Cargo Mas staat al een tijdje op mijn Spotifyspeellijst. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe jazzmuziek met elektronische invloeden en ben bovendien een grote fan van de Belgische jazzmuziekscene. Cago Mas past dus helemaal in mijn wenslijstje van muziek die ik ooit eens live wil zien.

 

 

 

 

... EVIE

25 JAAR SCALA | ZA 19 MRT ‘22
Scala is wereldwijd gekend, dus ik vind het een hele eer dat ze bij ons op het podium staan. Het feit dat ze gekende liedjes op een klassieke manier zingen, spreekt mij erg aan.

 

 

 

 

VERSLAAFD! - Erik Van Looy | DO 28 APR ‘21
Ik ben fan van Erik Van Looy als presentator van De Slimste Mens, dus ben zeer benieuwd naar wat hij gaat brengen. Wie weet kom ik wel leuke anekdotes te weten over bepaalde acteurs of verhalen over wat er zich achter de schermen afspeelt bij het maken van een film.

 

 

 

 

 

 

 

... JORIS

BEKEND EN BESCHEIDEN - Xander De Rycke | DO 17 MRT ‘22
Humor is vaak de rode draad in mijn keuzes om naar het theater te gaan. Het meest benieuwd ben ik dit seizoen naar comedian Xander De Rycke. Hij is terug van even weggeweest en heeft dus tijd gehad om van zijn nieuwe voorstelling iets moois maken. Xander heeft zijn eigen bijzondere stijl, is spitsvondig, neemt geen blad voor de mond en is heerlijk eigenzinnig.

 

 

ZWIJG! - Bruno Vanden Broecke en Tom Van Dyck | ZA 21 MEI ‘22
Ik ben niet zo’n theaterman, maar ik breek graag een lans voor dit duo. Ik kan me moeilijk inbeelden dat deze voorstelling geen voltreffer wordt. Met Bruno Vanden Broecke en Tom Van Dyck aan het roer zijn de verwachtingen vanzelfsprekend hooggespannen.

 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.