Menu
mrt 30, 2021

Annelore leest voor

Annelore leest voor

Leg wat kussens op de grond, ga gezellig in de zetel zitten met je kinderen of kruip lekker warm in bed. Je hoeft dan alleen nog maar op start te duwen en je kinderen kunnen in deze Youtube-filmpjes superleuke verhaaltjes beluisteren. Maak kennis met Annelore, en met echt wel heel leuke boekjes. Geniet ervan!

 

 

Voorlezen - aflevering 1

Voor haar eerste voorleessessie koos Annelore voor verhaaltjes waarin dieren de hoofdrol spelen: 'Ik zou wel een kindje lusten' (Sylviane Donnio/Dorothée de Monfreid), 'Ssst! De tijger slaapt' (Britta Teckentrup), 'Lotje en de heksenprinses' (Lieve Baeten), 'Het lammetje dat een varken is' (Pim Lammers/Milja Praagman) en 'Raf' (Anke De Vries/Charlotte Dematons).

 

Voorlezen - aflevering 2

Eind januari was het Gedichtendag. Daarom flanste Annelore tussen de verhalen nog wat gedichtjes. Ze koos deze keer voor deze vier leuke boeken: 'Boer Boris gaat naar zee' (Ted Van Lieshout/Philip Hopman), 'Appelmoes' (Klaas Verplancke), 'Prinses Arabella en Omi' (Mylo Freeman) en 'Berre vindt een papiertje' (Annemie Berebrouckx).

 

Voorlezen - aflevering 3

Deze voorleessessie stond helemaal in het teken van de 50ste verjaardag van de Jeugdboekenmaand. Daarom bracht Annelore deze keer boeken over verjaren mee: 'Rosalie is jarig' (Brigitte Minne/An Candaele), 'Vasco het voetbalvarkentje' (Edward van de Vendel/Alain Vester), 'Naar de bieb' (Brigitte Minne/Ingrid Godon) en 'Prinses Arabella is jarig' (Mylo Freeman).
(video vanaf 15')

 


Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologie├źn, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.