Menu

Nieuws

tim-en-elke-zw.png
do 11 nov '21

Interview Tim Oelbrandt en Elke van K.M. Broedermin Sterrebeek

Illusionist Tim Oelbrandt vertelt over zijn magische act 'Brain Freeze' en tipt nog enkele niet-te-missen-voorstellingen van dit seizoen. Muzikante Elke Verbeek van KM Broedermin licht een tipje op van de tragikomedie 'Stille Nacht'.

Lees verder »
team-1.jpg
vr 3 sep '21

Dé seizoenstips van Evie, Joris, Karolien en Sil (deel 1)

Omdat onze programmatoren natuurlijk àlles wat ze programmeren aanraden, vroegen we eens aan andere collega's naar hun niet te missen tips. Evie, Joris, Karolien en Sil maakten een lijstje van hun eigen toppers.

Lees verder »
lucasbocpat-verbruggen-1.jpg
wo 1 sep '21

Interview Lucas Van den Eynde en Quan Bui Ngoc

Acteur Lucas Van den Eynde vertelt over de voorstelling 'Onheil in Black Creek' en tipt nog enkele niet-te-missen-voorstellingen van het nieuwe seizoen. Choreograaf Quan Bui Ngoc geeft inkijk in het tot stand komen van de dansvoorstelling 'Come on Feet'.

Lees verder »
www-1.jpg
ma 23 aug '21

Infomoment Projectwww

Op 15 september is er een infomoment in GC De Kriekelaar voor jongeren uit Evere, Schaarbeek, Sint-Joost-ten-Node, Haren, Zaventem, Vilvoorde en omstreken.

Lees verder »
gebouw037.jpg
do 19 aug '21

Vriendenpas & cadeaubon- of waardebon

Koop nu je Vriendenpas aan voor het nieuwe seizoen. Leuk nieuws: je Vriendenpas of bon van vorig seizoen ('20-'21) wordt verlengd!

Lees verder »
eetcafe-de-factorij.jpg
ma 3 mei '21

Opening eetcafé De Factorij

Op maandag 10 mei opent het terras van eetcafé De Factorij! Ontdek het menu, hoe je reserveert en de openingsuren.

Lees verder »
voorleessessie-251120-5-1.jpg
di 30 mrt '21

Annelore leest voor

Af en toe komt Annelore bij ons langs. Ze nestelt zich in onze knusse voorleeshoek en brengt haar kamishibai en leuke kinderboeken mee. Je kan hier haar verhalen gratis (her)bekijken.

Lees verder »
radio-zoutloos.jpg
wo 24 mrt '21

Radi'O Zoutloos in de woonzorgcentra in Zaventem

CC De Factorij trakteert enkele woonzorgcentra en zorginstellingen op een ontroerend en hilarisch luisterspel van Studio Orka.

Lees verder »
2-4.jpg
di 2 mrt '21

Doe mee aan de grote publieksbevraging over corona en cultuur

De coronacrisis heeft niet enkel een enorme impact op ons dagelijks leven, maar ook op de cultuursector. Omdat we er alles aan willen doen om je zo snel mogelijk weer in alle veiligheid te kunnen ontvangen, stellen we graag enkele vragen over corona en on

Lees verder »
naamloos-1.jpg
di 9 feb '21

Week van de Belgische muziek

Van 8 t.e.m. 14 februari '21 viert CC De Factorij de Week van de Belgische muziek! Met jouw hulp stellen wij de beste Belgische afspeellijst samen.

Lees verder »
Logo

We respecteren uw privacy

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties aan te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia- en analysepartners. Lees meer.