Tickets openingsseizoen

Het openingsseizoen van CC De Factorij loopt van april tem juni 2017. We hopen jou te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten.

Naast de normale ticketprijs gelden verschillende reductietarieven. De korting hangt af van het type voorstelling en de doelgroep. Zo genieten jongeren (-26j) en iets minder jonge bezoekers (+65j) van een korting. Ook familievoorstellingen worden aan een voordelig tarief aangeboden. Leden van de Gezinsbond ontvangen € 1 korting op de familievoorstellingen van CC De Factorij. Belangrijk: breng je geldige lidkaart mee naar de voorstelling, anders kan de toegang geweigerd worden tijdens de controle.

Wil je genieten van een vroegboekvoordeel en een voordeeltarief op de ticketprijs? Word vriend van CC De Factorij! De Vriendenpas kost € 10 en is geldig vanaf mei 2017 tot juni 2018. Deze korting geldt alleen op voorstellingen georganiseerd door CC De Factorij. Wil je bv 3 tickets voor Clouseau? Dan heb je 3 Vriendenpassen nodig. Houders van een Vriendenpas kunnen al vanaf 10 juni 2017 tickets reserveren voor seizoen 2017-2018. Koop hier je Vriendenpas aan.

Tickets bestellen? Lees eerst: Tickets aankopen en algemene voorwaarden. Door een ticket te bestellen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels.

Ma 19 juni | 20u30: Hoop
Theater | GRATIS
Met Hebzucht en Angst schreef Stijn Devillé eerder al twee gelauwerde politieke thrillers over de wereld sinds de bankencrisis. In Hoop gaan zijn personages op zoek naar perspectieven. En wenden ze zich tot het publiek. Om één van hen te zijn. Geen rol meer te spelen. En een voorstel te doen. Ook dat belooft spannend te worden.

Toegankelijkheid

Ben je rolstoelgebruiker, slechtziend of slechthorend? Geef een seintje aan CC De Factorij. Rolstoelgebruikers maken gebruik van speciaal voorziene plaatsen in de theaterzaal. Slechtziend? Je assistentiehond is uiteraard van harte welkom. Slechthorenden verkrijgen aan de balie een systeem voor individuele geluidsversterking. Je bestelt je tickets best telefonisch. Dat kan via ons tijdelijk nummer: 0473 87 14 80. We zijn bereikbaar op woensdag tussen 14u00 en 20u00, vrijdag tussen 09u00 en 15u00 en zaterdag tussen 10u00 en 14u00.

Bereikbaarheid

CC De Factorij ligt vlakbij het station Zaventem dus we moedigen het gebruik van het openbaar vervoer sterk aan. Je fiets kan je kwijt in de fietsenstalling (ingang Keibergstraat). Elektrische fietsen kan je opladen aan de laadpaal.

Kom je toch met de auto? Vertrek ruim op tijd naar de voorstelling: zo heb je alle tijd om te parkeren. In Zaventem centrum is het verplicht de geldige Europese blauwe schijf te plaatsen tussen 7 uur ’s morgens en 20 uur ’s avonds. Rond CC De Factorij is de maximale parkeerduur 11 uur, behalve in de Stationsstraat daar parkeer je maximaal 2 uur. De blauwe schijf mag niet worden geplaatst op het Kerkplein, hier is betalend parkeren van kracht. Tenzij alle parkeermeters defect zijn dan moet je een Europese blauwe schijf zichtbaar in je voertuig plaatsen.